skip to Main Content

Glaspusteriet i Dragør

Der har været dejligt meget at se til i glaspusteriet både i januar og februar måned. Sådan har det ikke altid været, men i år har været anderledes. Dels kommer der langt flere forbi glaspusteriet i Magstræde. Det i sig selv er fantastisk. Desuden har der været rigtig mange kunstforeninger som har erhvervet mine arbejder. Det simpelthen så skønt, og betyder virkelig meget. En del af kunstforeningerne er knyttet til større virksomheder eller statslige institutioner, og jeg skal både udstille i virksomhederne og leverer gaver.

Således forsætter jeg med at blæse en masse glas – Snart åbner vi butikken på Torvet i Ærøskøbing, og i år bliver det med nye serier af drikkeglas, kander og karafler. Desuden skal der suppleres op med de glas som vi ved er efterspurt på Ærø.

Jeg arbejder dagligt i glaspusteriet i Dragør, så kik gerne forbi – Gå en tur på havnen eller på strandengen, og kik gerne forbi mit glaspusteri i det nybyggede dragørhus i Magstræde.

Fantastisk at arbejde med det flydende glas – 1150 grader varmt og formbart.  Selv efter mere end 30 års dagligt arbejde med glasset, så er det fortsat lige fascinerende.

 

Glasseriet i Ærøskøbing.

I Ærøskøbing åbner vi igen til påske 2019. Foruden Rikkes glas, lækker is, øl og vin, så har vi restaureret det gamle bageri, som er gjort klar til udlejning til overnattende gæster. Værelset kan bookes her.

Når vi åbner til påske så bliver det med vores helt egen is. Vi har altid drømt om, at lave vores egen italienske is, så det gør vi fra nu af. Der er meget der skal læres, så derfor er det fantastisk, at vi har mulighed for at blive oplært ved en af restauranter som bruger glas fra Glasseriet. Det er restauranten Damindra i Holbergsgade, og tusind tak til dem.

Vglæder vi os til endnu en sæson på landets skønneste ø og på det mest idylliske Torv.

 

Back To Top